Villa Bouwen
Aerdenhout Villabouw is gespecialiseerd in de bouw van luxe villa’s die aan hoge eisen voldoen. We combineren ervaren vakmanschap met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid en comfort. We hebben de vakmensen, kennis en ervaring in huis. Kwaliteit zit in details en juist daar letten we op. Uw villa wordt uw droomhuis en die droom kunnen wij realiseren, dat zouden we een voorrecht vinden. We zijn gewend alles van A tot Z te regelen en u in het bouwproces volledig te ontzorgen. Wij bouwen luxe villa’s in de regio en daarbuiten.
De Kosten

Wij kunnen snel inschatten op basis van uw wensen zoals formaat woning, afmeting en bijzondere eisen wat deze woning kan gaan kosten. U kunt ons bereiken op de contactpagina.

Duurzame technieken
Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van de meest moderne technieken op het gebied van duurzaamheid. Wij passen standaard aardwarmtepompinstallaties toe, hoogrendement zonnepanelen, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. De bouwmaterialen die we gebruiken worden duurzaam gewonnen.