Villa's in UITVOERING

In deze selectie tonen wij enkele villa’s die op dit moment in uitvoering zijn.

Villa in NOORDWIJK AAN ZEE

Deze moderne riet gedekte villa wordt gerealiseerd in Noordwijk. Het ontwerp is gemaakt door Studio Marco van Veldhuizen. Aerdenhout Villabouw realiseert de villa. De villa is van alle duurzame systemen voorzien zoals uitstekende isolatie, aardwarmtepomp, lucht warmte terugwin systeem, zonnepanelen, vloerverwarming door de gehele woning. Ook het zwembad wordt verwarmt met een warmtepomp. 

Villa in BLOEMENDAAL op duintop

Een moderne villa in Bloemendaal aan de rand van de duinen. Het ontwerp is van DRAW Architecten. De villa is geheel onderkelderd, voorzien van triple glas, aardwarmtepomp, lucht warmte terug win installatie en zonnepanelen. 

LANDGOED IN AERDENHOUT

Gelegen op een landgoed in Aerdenhout wordt deze villa geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De villa krijgt een nieuwe kelder met 2 niveaus, hiertoe wordt de villa op een paalfundering geplaatst waarna de oude kelder wordt verwijderd en 2 nieuwe etages inclusief autolift worden gemaakt. Ook krijgt de villa een uitbouw van 150m2 die ook met 2 niveaus wordt onderkelderd. De woning wordt voorzien van isolatie, vloerverwarming, vacuum geïsoleerd glas, lucht WTW, aardwarmtepomp. Op het landgoed maken we ook een nieuwe schuur die volledig duurzaam wordt gebouwd en geheel in cortenstaal wordt uitgevoerd. De woning ligt op een landgoed dat onderdeel uitmaakt van een kwetsbaar beschermd natuurgebied. Alle werkzaamheden worden daarom stikstokvrij uitgevoerd. Dat wil zeggen volledig elektrisch zonder enige vorm van emissie.

RENOVATIE RIJKSMONUMENT TE HAARLEM

In een monumentaal park in het centrum van Haarlem wordt deze rijksmonumentale villa geheel renoveerde en verduurzaamd. Het project is uniek omdat het rijksmonument volledig duurzaam wordt gemaakt met de modernste technieken. De woning krijgt vacuum geïsoleerd UV werend glas, vloerverwarming, aardwarmtepomp, lucht WTW installatie, aerogel hoogwaardige isolatie en passieve koeling. Alle binnenwanden en vloeren worden geïsoleerd. Alle toegepaste materialen zijn bio based en VOC A gecertificeerd emissie arm. Natuurlijke materialen worden toegepast die geen emissie hebben. Dit zorgt voor een duurzaam en  optimaal klimaat en comfort.

RENOVATIE VILLA TE NOORDWIJK

In Noordwijk op een historisch landgoed verbouwen we een woning die met slechte kwaliteit is gebouwd. De woning wordt gestript, verduurzaamd, smaakvol afgewerkt en alle bouwfouten die aanwezig zijn worden opgelost. Samen met Architectenbureau Van Manen wordt dit kreupele eendje een prachtige zwaan. We gaan voor een fantastisch resultaat met de beste afwerking en installaties zodat de toekomstige bewoners hier met veel plezier en onbezorgd kunnen wonen. 

NIEUWBOUW TE EINDHOVEN

In regio Eindhoven gaan we deze moderne villa realiseren. De woning wordt geheel duurzaam gebouwd met aardwarmtepomp, lucht WTW, vloerverwarming en koeling. De woning heeft een grote uitbouw met glas met vide en kijkt uit over een paardencomplex. Het hoofdgebouw wordt onderkelderd. Het afwerkingsniveau wordt subliem.

RENOVATIE TE EPE

In Epe wordt deze villa gemoderniseerd. De villa is al mooi maar we gaan nog even extra de puntjes op de i zetten en voegen moderne elementen toe, brengen een onderhoudsslag aan en maken de woning anno 2024.