Villa's in UITVOERING

In deze selectie tonen wij enkele villa’s die op dit moment in uitvoering zijn.

Villa in NOORDWIJK AAN ZEE

Deze moderne riet gedekte villa wordt gerealiseerd in Noordwijk. Het ontwerp is gemaakt door Studio Marco van Veldhuizen. Aerdenhout Villabouw realiseert de villa. De villa is van alle duurzame systemen voorzien zoals uitstekende isolatie, aardwarmtepomp, lucht warmte terugwin systeem, zonnepanelen, vloerverwarming door de gehele woning. Ook het zwembad wordt verwarmt met een warmtepomp. 

Villa in BLOEMENDAAL op duintop

Een moderne villa in Bloemendaal aan de rand van de duinen. Het ontwerp is van DRAW Architecten. De villa is geheel onderkelderd, voorzien van triple glas, aardwarmtepomp, lucht warmte terug win installatie en zonnepanelen. 

NoorDwijk Aan zee

Gelegen aan het park van Landgoed Sancta Maria en vergezeld door historische gebouwen en bomen neemt deze vrijstaande villa een prominente plek in. De woning is ontworpen door Bongers Architecten. De villa is volgens de normen van Passief Huis gebouwd. De woning is zeer duurzaam, geheel onderkelderd, voorzien van de nieuwste toepassingen op gebied van luchtdichtbouwen, lucht WTW met passieve grondbuis koeling, passief huis kozijnen, triple glas, domotica en isolatiewaarden die ver boven het nieuwbouwbesluit uitstijgen. Er is ook een bijgebouw als guesthouse/kantoor gerealiseerd met eiken spanten, harmonica deuren en mos sedum dak.

NIEUWE villa TE AERDENHOUT

Nieuwe villa in Aerdenhout verscholen in het groen. De oude bestaande woning is verwijderd en er wordt een nieuw villa gerealiseerd die volledig duurzaam is en met een fantastische entree en mooie vides in de woonkamer en eetkamer met adembenemend zicht op de tuin. De woning is voorzien van aardwarmtepomp, lucht WTW, vloerverwarming en vloerkoeling. Realisatie en architectuur door Aerdenhout Villabouw.