Met oog voor detail

Ontwerpen met oog voor detail is onze specialiteit! Kwaliteit en allure is tijdloos. Niet voor niets vallen prachtige moderne en oude klassieke villa’s nog zeer in de smaak en zijn deze waardevast. Wij ontwerpen verschillende bouwstijlen. Van klassiek tot modern. Een goed ontwerp heeft een mooi lijnenspel en echte kwaliteit zit dan ook in de details.

Op basis van uw wensen, de locatie, de omgeving en het bestemmingsplan ontwerpen we prachtige villa’s naar uw behoefte. Met de nieuwste technieken ontvangt u prachtige 3D impressies van uw exterieur en of interieur zodat uw verwachtingen tot in de details worden waargemaakt.

Tijdens het ontwerp denken we al goed na over de kwaliteit van de materialen, over bouwkundige en constructieve details en over de bouwkosten. Omdat wij ook villa’s bouwen kunnen wij u alvast goed aangeven wat de realistische bouwkosten  zijn en op welke wijze we kostenefficiënter kunnen bouwen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Samenwerkingen met gerenomeerde architecten

We realiseren veel villa’s in bouwteamverband. Dat is een vroegtijdige samenwerking tussen klant, architect en de bouwer. Dit is een prettige manier van samenwerking waarin alle expertises worden samengebracht om te werken aan een prachtig eindresultaat. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u in contact brengen met een architect die naadloos aansluit bij uw droomvilla.