Met oog voor detail

Ontwerpen met oog voor detail is onze specialiteit! Iets wat kwaliteit heeft doorstaat alle modegrillen en tijden en blijft prachtig. Niet voor niets vallen prachtige moderne en oude klassieke villa’s nog zeer in de smaak en zijn deze waardevast. Wij ontwerpen verschillende bouwstijlen. Van de Engelse Tudorstijl, de Frans-Belgische Kempische stijl of de typisch Nederlandse jaren dertig stijl, alles is mogelijk. Een goed ontwerp heeft een mooi lijnenspel en echte kwaliteit zit dan ook in de details.

Op basis van uw wensen, de locatie, de omgeving en het bestemmingsplannen ontwerpen we prachtige villa’s naar uw behoefte. Het ontwerpen gebeurt nog ouderwets met de hand, met een schetsboek of achter de tekentafel. Heerlijk schetsen totdat uw droomvilla tot in de puntjes klopt. Een 3D visualisatie kunnen wij u presenteren met een schitterend schilderij. Uw droomvilla op canvas om alvast bij weg te dromen totdat uw villa gereed is. En is de villa klaar, dan heeft u een mooi kunststukje voor op een bijzondere plek.

Lage bouwkosten

Omdat wij ook villa’s realiseren kunnen we een ontwerp leveren wat ook efficient is te bouwen. Tijdens het ontwerp denken we al goed na over de kwaliteit van de materialen, over bouwkundige en constructieve details en over de bouwkosten. Omdat wij ook villa’s bouwen kunnen wij u alvast goed aangeven wat de realistische bouwkosten  zijn. Dat voorkomt veel narigheid achteraf en leidt tot het maken van  heldere keuzes. Door ervaring met bouwen en ontwerpen zit ons ontwerp efficiënt in elkaar en kunnen wij binnen uw begroting uw droom realiseren. Helaas zien wij maar al te vaak dat architecten ontwerpen aanleveren die achteraf niet in de begroting passen of qua constructies en bouwwijze enorme kosten met zich mee brengen die in een eerder stadium eenvoudig hadden kunnen worden voorkomen.

Bespaar op architect- en advieskosten

Indien u het ontwerp en de bouw laat uitvoeren bij ons bespaart u op architectkosten en bouwbegeleiding tijdens de uitvoering. Omdat wij alles onder een dak hebben voeren we dit kostenloos en efficiënt voor u uit. Dit doen we graag en noemen we service. Zo heeft u geen extra architect- en advieskosten tijdens de bouw. Dit bespaart u vaak al ca. 10% van de totale projectkosten.