Kom bij onze Inspiratiewoning

Aerdenhout Villabouw & Bouwmanagement is gevestigd in een zeer fraaie villa gebouwd in Tudorstijl in Aerdenhout. In deze modelwoning kunt u letterlijk zien wat wij in huis hebben. De woning is gloednieuw maar in oude stijl opgetrokken. De villa bestaat uit vakwerk, rollagen, muurankers, roederamen, keimwerk en een mooie afwerking. Ook van binnen is de villa hoogwaardig afgewerkt in klassieke stijl. De villa is uniek en is specifiek ontworpen voor deze locatie. De Engelse stijl sluit fraai aan bij de mooie villa’s binnen Bloemendaal. Wij ontvangen vaak een compliment over deze woning, van de welstand tot klanten tot voorbijgangers. Een bijzonder compliment is dat menigeen denkt dat de villa helemaal geen nieuwbouw is. Dit komt door het bijzondere materiaalgebruik, het karakteristieke ontwerp en de inpassing in de omgeving. De villa is nieuw, maar het lijkt alsof deze er altijd heeft gestaan en gaat volledig op in de omgeving en ademt sfeer, dat is werkelijk fantastisch!

Wij ontvangen u  graag op afspraak in de inspiratie villa om uw mogelijkheden te bespreken en wellicht uw droom te realiseren. Hier kunt u een afspraak maken of contact met ons opnemen.

Bloemendaal

Wij zijn gevestigd in Aerdenhout, onderdeel van gemeente Bloemendaal. Bloemendaal is de ideale omgeving voor uw inspiratie gecombineerd met een bezoek aan ons. Reeds in de 17e eeuw zorgde de elite uit Haarlem en Amsterdam voor een prachtige woonomgeving aan de kust. Bloemendaal kent daarmee tot hedendaags aan toe een rijke historie van particulier opdrachtgeverschap en prachtige unieke villa’s.